Menukaart Belvedere
A LA CARTE
Voorgerechten 14,50
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & boter
ZALM, PALING & COQUILLE
Venkel, zalmkaviaar, mierikswortel en affilla cress
MOUSSE van KREEFT & HOLLANDSE GARNALEN
met zeebanaan, tomberry en whisky moussaise
BUTTERFISH
gerookte tartaar, granaatappel, wasabi en komkommer
SCHAALDIEREN SOUFFLÉ (warm)
bladerdeeg en kreeftenjus
TRADITIONELE CARPACCIO
van ossenhaas, rucola, pijnboompitten, pesto en parmezaan
WAARDSE OSSENWORST
rode uienmarmelade, balsamico parels, truffelmayonaise en Provolone
DUO VAN TAMME EEND
gerookt en rillette, notenpesto, abrikozenchutney en tahooncress
RODE OERBIETEN (vegetarisch)
geitenkaas, moerbeibessen, zure room, bieslook en schorsenerenchips
SATE KAMBING (warm)
lamsrump, sesam-soja, taugé en zoet-zure radijs
Soepen 7,50
Onze soepen worden geserveerd met brood & boter
GROT CHAMPIGNONSOEP
met truffel en bosui
BRETONSE UIENSOEP
brioche en Gruyère
VENKELSOEP (vegetarisch)
Pernod en geroosterde sesam
Hoofdgerechten 28,50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites & salade
NOORDZEETONG (€15,- suppl.)
gebakken, bieslooksaus en limoen
ZALM-ZEEWOLFSTRUDEL
uit de oven, met dille-Pernodsaus
TONGSCHAR FILET
gebakken, met rouille en Hollandaisesaus
TOURNEDOS (€ 5,- suppl.)
geschroeid, met bosui en Cognac-pepersaus
VARKENS PICCATA
gebakken, met Parmezaan, basilicum, knoflook en kappertjes
LAMSNEK
gekonfijt, met gerookte knoflook en mosterdsaus
Vegetarisch 21,50
POMPOENQUICHE
met geitenkaas, dragon, yoghurt en tahooncress
UDON NOODLES
met bospaddenstoelen, room, truffel en Gruyère
LEKKERNIJEN 9,00
ALL CHOCOLATE
Mousse van witte chocolade, daarbij ijs, brownie en oreo
PISTACHE PARFAIT
Met boerenjongens, bruine rum en caramelsaus
CRÈME BRÛLLÉE
Met boerenroomijs en amandelcrumble
GRIESMEELPUDDING
Met rode bessensaus en slagroom
DAME BLANCHE
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
KAAS (suppl. €2.50)
zacht, hard & schimmel
met vijgenbrood en appelstroop
BELVEDERE MENU 44,50
Taartje van warm gerookte zalm
Rode ui | komkommerlinten | mosterd-dilledressing
of
Salade van gevogelte
Shii-take | appel | little gem | dragonmoussaise
***
Venkelsoep
Licht gebonden | Hollandse garnalen
***
Filet van snoekbaars
Romige kerrie zuurkool | zoete aardappel
of
Runder Sirloin steak
Gegratineerde witlof | Stroganoffsaus
***
Mocca dessert