Menukaart Belvedere

 

 

A LA CARTE

Voorgerechten 13.50
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & boter

ZALM, PALING & COQUILLE
Venkel, zalmkaviaar, mierikswortel en affilla cress

MOUSSE van KREEFT & HOLLANDSE GARNALEN
met zeebanaan, tomberry en whisky moussaise

BUTTERFISH
gerookte tartaar, granaatappel, wasabi en komkommer

SCHAALDIEREN SOUFFLÉ (warm)
bladerdeeg en kreeftenjus

TRADITIONELE CARPACCIO
van ossenhaas, rucola, pijnboompitten, pesto en parmezaan

WAARDSE OSSENWORST
rode uienmarmelade, balsamico parels, truffelmayonaise en Provolone

DUO VAN TAMME EEND
gerookt en rillette, notenpesto, abrikozenchutney en tahooncress

RODE OERBIETEN (vegetarisch)
geitenkaas, moerbeibessen, zure room, bieslook en schorsenerenchips

SATE KAMBING (warm)
lamsrump, sesam-soja, taugé en zoet-zure radijs

Soepen  7.00
Onze soepen worden geserveerd met brood & boter

GROT CHAMPIGNONSOEP
met truffel en bosui

BRETONSE UIENSOEP
brioche en Gruyère

VENKELSOEP (vegetarisch)
Pernod en geroosterde sesam

Hoofdgerechten 26.50
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites & salade

NOORDZEETONG     (€15,- suppl.)
gebakken, bieslooksaus en limoen

ZALM-ZEEWOLFSTRUDEL
uit de oven, met dille-Pernodsaus 

TONGSCHAR FILET
gebakken, met rouille en Hollandaisesaus

TOURNEDOS (€ 5,- suppl.)
geschroeid, met bosui en Cognac-pepersaus

VARKENS PICCATA
gebakken, met Parmezaan, basilicum, knoflook en kappertjes

LAMSNEK
gekonfijt, met gerookte knoflook en mosterdsaus

 

Vegetarisch 20.00

POMPOENQUICHE
met geitenkaas, dragon, yoghurt en tahooncress

UDON NOODLES
met bospaddenstoelen, room, truffel en Gruyère

LEKKERNIJEN 8.00      

ALL CHOCOLATE
Mousse van witte chocolade, daarbij ijs, brownie en oreo

PISTACHE PARFAIT
Met boerenjongens, bruine rum en caramelsaus

CRÈME BRÛLLÉE
Met boerenroomijs en amandelcrumble

GRIESMEELPUDDING
Met rode bessensaus en slagroom

DAME BLANCHE
Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom

KAAS (suppl. €2.50)
zacht, hard & schimmel
met vijgenbrood en appelstroop

BELVEDERE MENU 42.50

Tartaar van gerookte vis
wasabi-mayonaise, wakamé en granaatappel

of

Kalfsvitello
met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitten

***

Paprikasoep
met chorizo

***

Grietfilet
met groene asperges en kreeftensaus

of

 Duo van varkens piccata en ossenhaas
Met rode wijnsaus, kappertjes en rösti

***

All Chocolate
mousse van witte chocolade, ijs, brownie en oreo

WILd MENU 47.50

Bonbons van gerookte fazant
wild rillette, abrikoos en truffel
of
Carpaccio van hert
notenpesto, vijgen-preiselbeeren balsamico en oude Stolwijker

***
Cappuccino van grotchampignons

***

Gebraden hertenfilet
met peper-Portsaus

Of

Hazenrugmedaillons
met jus van morilles

***

Dessert van herfstlekkernijen

Openingstijden:

GRAND CAFE
MA – ZO
09:00 – 23:00

KEUKEN
MA - ZO
12:00 – 21:00

1e/2e KERSTDAG
OUDJAARSDAG
NIEUWJAARSDAG
zijn we gesloten

Logo Hotel Restaurant Belvedere Schoonhoven

Hotel Restaurant Belvedere

Lekdijk-west 4
2871MK Schoonhoven
0182-325222

KHN logo