Menukaart Belvedere

 

 

A LA CARTE

Voorgerechten € 12.00
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & boter

CARPACCIO VAN OSSEHAAS
pesto, rucola, pijnboompitten, oude Stolwijker

GEKONFIJTE KWARTEL
salade van appel, pistache, shiitake, dragon moussaise

IBERICO (Bellota ham – fuet – bitterbal)
siroop van balsamico, rode uien chutney, zoete aardappel

BEEKFOREL & RIVIERKREEFTJES
tompouce, zeebanaan, bloody mary crème

TONIJN
rilette, sashimi, wasabi mayonaise, komkommer, zoetzure radijs

KOUD GEROOKTE ZALM
truffelmayonaise, knoflookcroutons, rucola-cress

GEITENKAASSPREAD vegetarisch
kruidencrostini, gekonfijte ui, noten, zaden, vincotto

BOBOTI VAN LAM
abrikoos, rozijnen, knoflook, sugarsnaps

GEGRATINEERDE COQUILLES
zeekraal, room, kerrie, Parmezaanse kaas

Soepen € 7.00
Onze soepen worden geserveerd met brood & boter

GEVOGELTEBOUILLON
pulled chicken, doperwten

GEPOFTE PAPRIKASOEP (vegetarisch)
kruiden, jonge prei

Hoofdgerechten € 23.00
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites & salade

NOORDZEE TONG PICASSO (€15,- suppl.)
gember, banaan, ananas, amandelen, groene groenten

SCHOTSE ZALM & ZEEWOLFFILET
in bladerdeeg, gestoomde groenten, romige bieslooksaus

ROGVLEUGEL
gepofte trostomaatjes, bataat, sugarsnaps, dragonsaus

TOURNEDOS (€ 5,- suppl.)
kastanjechampignons, gratin, peper -portsaus

LAMSNEK
sous-vide bereid, trostomaat, groene asperges, Madeira tijm jus 

VELUWSE EENDENBORST
krokant, paksoi, zoete aardappel, Grand Marnier kumquat saus 

 

Vegetarisch € 18.00

GELE GROENTEN PIE (vegetarisch)
chilivlokken, Cheddar, gebrande pecannoten

UDON NOODLES (vegetarisch)
paddenstoelen, geschaafde Parmezaan, tuinkruiden, room, croutons

SCROPPINO
citrus sorbet met limoncello

DAME BLANCHE
met vanille ijs en warme chocoladesaus

CREME BRULEE
met boerenroomijs en amandelcrumble

BAILEY’S PARFAIT
met oreo en karamelsaus

ROMANOFF
met dronken aardbeien en geslagen room.

WAARDSE KAAS
blauwe weide geit, Petit Doruvael, Oude Stolwijker, vijgen brood en jam.

FIJNPROEVERS MENU
(kleinere porties)

Pata Negra met frambozen, balsamicosiroop en
geschaafde peccorino
of
Bonbon van gerookte zalm met tonijn rilette,
wasabi mayonaise en zeekraal
***
Cappuccino van kreeftensoep ( € 5,00 extra)
***
Grietfilet met truffel-zeezoutboter
sugarsnaps en oesterzwammen
of
Ierse ossenhaas met rode wijnsaus,
rösti en courgette
***
Profiteroles pistache
met warme chocoladesaus

Met brood, boter, frietjes & salade € 39,50 p.p.

ZOMERS VISPALET

Een heerlijk zomers hoofdgerecht voor 2 personen met oa.:

Gebakken slibtong, zeebaarsfilet,
gegrilde gamba’s en gefrituurde calamari’s.
Daarbij bijpassende sauzen

Met  frietjes & salade € 49,50

Openingstijden:

GRAND CAFE
MA – ZO
09:00 – 21:00

KEUKEN
MA - ZO
12:00 – 21:00

1e/2e KERSTDAG
OUDJAARSDAG
zijn we gesloten

Logo Hotel Restaurant Belvedere Schoonhoven

Hotel Restaurant Belvedere

Lekdijk-west 4
2871MK Schoonhoven
0182-325222