à la Carte

KOUDE VOORGERECHTEN € 12,50
KRAB EN RIVIERKREEFTJES
met kerstomaat, bleekselderij, postelein en Bloody Mary moussaise
 
MEERVALFILET
gerookt op brioche met hangop van bieslook, gerookte knoflook en komkommer
 
ZALM
escabeche en gerookt, met zoetzuur van rettich, zeebanaantjes en saffraanmayonaise
 
CARPACCIO
van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, oude Stolwijker en truffelmayonaise
 
PATA NEGRA
met mozzarella, bosvruchtenbalsamico, pommodori en tahoon-cress
 
WAARDSE BIEFSTUK
gerookt, op noedelsalade met komkommer, zwarte sesam chilidressing en tuinkers
 
MEIBLOEM GEITENKAAS (veg.)
in crispy filodeeg, met geroosterde biet, waterkers en yoghurt dressing
 
COQUILLES
gegratineerd met chorizoboter en panko
 
KWARTELBOUTJES
gekonfijt, met pompoenmousseline en dragonjus
 
SOEPEN € 7,00
RUNDERBOUILLON met peulvruchten en vlees quenelles
 
BOSPADDESTOELENSOEP ( veg.) licht gebonden met truffelroom  
BLOEMKOOLSOEP romig met gerookte zalm  
HOOFDGERECHTEN € 22,50
NOORDZEETONG
gebakken, met bieslooksaus en geglaceerde wortelen
(+14,00)
SNOEKBAARSFILET
gebakken, met zuurkoolbitterballen, gepofte tomaat en boerenkoolpesto
 
TONGSCHAR
gestoomde filet met little gem, rivierkreeftjes en Dijonmosterdsaus
 
CORVINA
“uit de oven” als sandwich met groentespread en gefrituurde zoete aardappel
 
TOURNEDOS
gebakken, met geschroeide groenten, rösti en bordelaise saus
(+5,00)
LAMSBOUT
gebraden op puree van zoete aardappel, cherry tomaat en rozemarijnjus
 
LIVAR
procureur, gepekeld en gegaard, met gepofte mini paprika en Grand Marnier saus
 
BLAUWPOOT HOENDER
biologisch, sous vide gegaard, met geroosterde oerwortel, pistache en chimichurri
 
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH € 19,50
QUICHE
met bospaddestoelen, room, ricotta en truffel
 
PUNT PAPRIKA
gevuld met bulgur, Feta, hazelnoot en ras el hanout
 

Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade, frites en mayonaise.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel.
DESSERTS € 7,00
"ESPRESSO" PANNA COTTA
met Oreo crunch en caramelsaus
 
DAME BLANCHE
boerenvanille roomijs met warme saus van pure chocolade, slagroom en amandelen
 
SOEZEN ECLAIR
gevuld met witte chocolademousse en siroop van citrus en steranijs
 
HAZELNOTEN CREME
in weckpotje met pecannotenijs
 
WAARDSE KAAS
Blauwe weidegeit, Oude Stolwijkse Boer Bram, Petit Doruvael met appelstroop en vijgenbrood
(+€ 2,50)
 
Menu Belvedere € 37,50 p.p.

(4 gangen keuze menu)

Gerookte zalm en rillette van makreel met groene salade en citrusdressing
of
Carpaccio van ossenhaas, met rucola, oude Stolwijker en pesto
***
Cappuccino van bospaddenstoelen
***
Gebakken snoekbaars filet met venkel en romige mosterdsaus
of
Gegrilde runderentrecôte met geschroeide groenten en pepersaus
***
Griesmeelpudding met rood fruit

 
Wildmenu a € 42,50 p.p.

(4-gangen keuze menu, de gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen)

Koud gerookte hertenbiefstuk met truffelmayonaise, rucola en bundelzwammen (€12,50)
of
Wildzwijnsduo; pastrami en paté met little gem, abrikoos en pistache (€12,50)
***
Cappuccino van bospaddestoelen met room en kruiden (€6,00)
***
Gebakken hertenfilet met gestoofde rode kool, Giesser Wildeman en Bordelaisesaus (€26,00)
of
Saltimbocca van fazant en Pancetta met zuurkoolbitterbal,
stoofpeer en jus van laurier en salie (€23,00)
***
Crème van hazelnoten met amandelcrunch en Bastogne roomijs (€7,00)