à la Carte

VOORGERECHTEN € 12,50
INKTVIS EN RIVIERKREEFT
met avocado chili-gel, paprika pulp, komkommer, red-chart en citrusvinaigrette
 
NOORSE ZALM
koud gerookt, met zoetzure radijs, zeekraal en whiskey-sandalwood mayonaise
 
GAMBA RILETTE
op panna cotta van limoen met dille, zeebanaantjes en kreeftengelei
 
CARPACCIO
van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, oude Stolwijker en truffelmayonaise
 
TERRINE VAN EEND
met tamme kastanjes, pistache, gefrituurde eendenlever en kweeperen chutney
 
KONIJN
filet, licht gepekelde en gegrild, met salade van knolselderij, dadel, walnoot en balsamicoparels
 
PADDESTOELEN ( veg.)
diverse soorten, gemarineerd met Thousand Island dressing, courgette en Gruyèrestengel
 
BITTERBALLEN
van schaal- schelpdieren met piccalillymayonaise
 
LAMSRUMP
roergebakken, met taugé, radijs en sesam-soja saus
 
SOEPEN € 7,00
POMPOENSOEP (bio/vega) met chili, tuinkruiden en room  
BRETONSE UIENSOEP licht gebonden met Gruyère  
MOSTERDSOEP met bosui  
HOOFDGERECHTEN € 22,50
NOORDZEETONG
gebakken, met bieslooksaus en gekookte groenten
(+14,00)
BOUILLABAISSE
met gestoomde schelvisfilet, groene kruiden en zure room
 
SNOEKBAARSFILET
als sandwich met gestoofde zuurkool, kaantjes en lauwwarme mosterd Hollandaise
 
ZEEPALING
gebakken, met garnituur van anijschampignons, zeekraal en gekleurde tomatenmix
 
TOURNEDOS
gebakken, met haricots verts, oesterzwammen en pepersaus
(+5,00)
TAMME EENDENBOUT
gekonfijt op gestoofde boksoi, tomaatjes en honing tijmsaus
 
KALFSOESTER
gevuld met gerookte zalm op groene groenten en romige tuinkruidensaus
 
LAMSSCHENKEL
sous vide gegaard met gekarameliseerde schorseneren en laurier-knoflookjus
 
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH € 19,50
PORTOBELLO
gevuld met courgette, paprika, humus, aubergine en oversmolten met Danablu
 
POMPOENPIZZA
met mierikswortel, geitenkaas, yoghurt en pompoenpitten
 

Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade, frites en mayonaise.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel.
DESSERTS € 7,00
PERENDESSERT
perensorbetijs, peren-hazelnootcake en stoofpeertje
 
COMPÔTE
van ananas en kokos met witte chocolademousse en amandelcrumble
 
BELGISCHE WAFEL
boerenroomijs, warme chocoladesaus en geslagen room
 
SPECULAASPARFAIT
met vanille saus en amandelspijs
 
GRIESMEELPUDDING
met bramensaus en slagroom
 
WAARDSE KAAS
Bleu de Graven (koe, blauwschimmel), oude Stolwijker en
Alphenaer (geit, fenegriek) met vijgenbrood en vijgenmarmelade
(+€ 2,50)
 
Menu Belvedere € 37,50 p.p.

(4 gangen keuze menu)

Assiette van vis met Hollandse garnaaltjes, zalmrilette en gerookte forel
of
Pata Negra met salade van knolselderij, dadels en walnoten met balsamicoparels
***
Krachtige runderbouillon met bospaddestoelen en bosui
***
Snoekbaarsfilet, als sandwich, met gestoofde zuurkool, kaantjes en lauwwarme mosterdhollandaise
of
Gebakken kalfsoester met groene groenten en romige tuinkruidensaus
***
Speculaasparfait met vanillesaus en slagroom

 
Wildmenu a € 42,50 p.p.

(4-gangen keuze menu, de gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen)
Salade pulled wild zwijn met bospaddestoelen en truffelbalsamico (€12,50)
of
Gepekelde en gerookte fazantenfilet, knolselderij, appel en rozijnen, notenpesto (€12,50)
***
Wildbouillon met gerookte eend (€7,00)
***
Gebraden hertenfilet, gestoofde rode kool, portsaus, stoofpeer (€23,00)
of
Rosé gebraden wilde eendenfilet, wildgarnituur, stoofpeer, rode wijnjus (€26,00)
***
Hazelnootparfait, slagroom, vanillesaus (€7,00)