
2871 MK Schoonhoven
TEL +31 182 325222
VOORGERECHTEN | € 12,50 |
HAMACHI (makreelachtige) ceviche met ingelegde tomaatjes, komkommer, Japanse mayonaise en krokante glasnoedels |
|
SCHOTSE GEROOKTE ZALM “tartaar” met mascarpone, witpuntradijs, groene asperges en basilicumvinaigrette |
|
RIVIERKREEFTJES op mierikswortel panna cotta met zeekraal, bloody-mary mayonaise en vene cress |
|
CARPACCIO van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, oude Stolwijker en truffelmayonaise |
|
PULLED LAMSBOUT als taartje met hummus, pecannoten, zongedroogde tomaat en geitenkaasdressing |
|
WAARDSE OSSENWORST op brioche met zoetzure Amsterdamse uien, augurk en piccalilly crème |
|
MEIBLOEM GEITENKAAS ( veg.) op dun gesneden gele biet met pistache, waterkers en honing-mosterddressing |
|
COQUILLES gegratineerd op zeekraal, met room, kerrie en Parmezaanse kaas |
|
MEYEHOEN roergebakken, biologisch, met groene asperges, trostomaatjes en rode wijn knoflookjus |
|
SOEPEN | € 7,00 |
HELDERE RUNDERBOUILLON met lente ui, gerookte kip en taugé | |
BIETEN SOEP ( veg.) met geitenkaas, en verse tuinkruiden | |
ROMIGE KREEFTENSOEP met cognac en kreeftenvlees | + € 2,50 |
HOOFDGERECHTEN | € 22,50 |
NOORDZEETONG gebakken, met romige bieslooksaus en gestoomde groenten |
(+14,00) |
HELE DORADE uit de oven met venkel, tomaat, sjalot en paprikadip |
|
KABELJAUW rugfilet op roergebakken spinazie met pijnboompitten, pommodori en limoensaus |
|
ROODBAARSFILET lijn gevangen, gebakken, met kerrie crumble, gepofte paprika en sinaasappel-sherrysaus |
|
TOURNEDOS gebakken, met rösti, groene groenten en pepersaus |
(+5,00) |
KALFS RIB-EYE gekonfijt op gestoofde boksoi, tomaatjes en honing tijmsaus |
|
BLACK ANGUS SUKADE sous vide gegaard met drie kleuren peen en kruidenjus |
|
VELUWSE TAMME EENDENBORST krokant gebakken met witte kool, macadamia noten en honing-soya saus |
|
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH | € 19,50 |
AUBERGINE gegrild met hummus, gele groentencurry, pecorino en amandelen |
|
SPINAZIE SOUFFLE in bladerdeeg met pijnboompitten, feta, pommodori en Provençaalse tomatensaus |
DESSERTS | € 7,00 |
ROMANOFF van zomerkoninkjes met vanille ijs en geslagen room |
|
SCROPPINO citrus sorbet met limoncello en gesneden mint |
|
CHOCOLADEMOUSSE met amandelmaccarons en Amaretto siroop |
|
DAME BLANCHE vanille ijs met slagroom en pure chocoladesaus |
|
DRONKEN BOSVRUCHTEN in weckpotje met Zwitserse room en crumble |
|
KAAS uit de omliggende waarden met notenbrood en vijgenconfiture |
(+€ 2,50) |
Menu Belvedere € 37,50 p.p. |
Taartje van gerookte zwaardvis met mierikswortelsaus en vene cress |
© Hotel Restaurant Belvédère | Disclaimer | Contact | Devaho |
![]() ![]() |