à la Carte

KOUDE VOORGERECHTEN € 12,50
PULLED GRAVAD LAX
met courgette, romige groene asperges, dille en demi-sec tomaatjes
 
ZWAARDVIS
licht gerookte tartaar met veldsla, wakame, granaatappel en wasabimayonaise
 
GEROOKTE OOSTERSCHELDE PALING
op kruidenblini’s met crème van komkommer, mierikswortel en zeekraal
 
CARPACCIO
van ossenhaas met rucola, pijnboompitten, oude Stolwijker en truffelmayonaise
 
LAMSBOUT
rosé gebraden tranches, met slaharten, geitenkaas, pistache en frambozenmoussaise
 
BLACK ANGUS BEEF
als taartje met paprika jalapeňo-spread, rucola, olijfolie en geschaafde Parmezaan
 
MOZZARELLA ( veg.)
met gepofte mini paprika, veldsla, basilicum en tamarillomayonaise
 
ZEEDUIVEL
gegratineerd met tomatenbasilicum boter en zeekraal
 
KALFSWANG
langzaam gegaard met geroosterde bospeen en tijmjus
 
SOEPEN € 7,00
BEEF TEA krachtige runderbouillon met pulled beef en tuinkruiden  
KOMKOMMERSOEP ( veg.) met chilipeperroom  
DYON MOSTERDSOEP licht gebonden met room en bosui  
HOOFDGERECHTEN € 22,50
NOORDZEETONG
gebakken, met bieslooksaus en gekookte groenten
(+14,00)
SCHOLFILET
gebakken, met gele groentencurry, kruidenolie en zoete aardappelchips
 
HEILBOT EN GAMBA’S
met kreeftenjus , gepofte tomaatjes en zeekraal
 
DORADE
in zijn geheel uit de oven met Provençaals geroosterde bospeen en tamarillo dip
 
TOURNEDOS
gebakken, met romige pepersaus, geschroeide groenten en bataat aardappel
(+5,00)
LAMSRUMPSTEAK
rosé gebraden, sous-vide gegaard, courgette, pofaardappel en tijmjus
 
KALFSLENDE
gebakken, met krokante kruidenkorst, cherrytomaatjes en basilicumsaus
 
POLDERHOEN
biologisch, gegrilde filet met bospeen, zonnebloempitten en currygember boter
 
HOOFDGERECHTEN VEGETARISCH € 19,50
EMPANADE
bladerdeeg gevuld met spinazie, maïs, geitenkaas, chimi-churri en tomatensaus
 
BIETENPIZZA
met provolone, kumatotomaat, paprikaspread en konings olijven
 

Bovenstaande hoofdgerechten worden geserveerd met gemengde salade, frites en mayonaise.
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot het personeel.
DESSERTS € 7,00
"ESPRESSO" PANNA COTTA
met Oreo crunch en caramelsaus
 
DAME BLANCHE
boerenvanille roomijs met warme saus van pure chocolade, slagroom en amandelen
 
SOEZEN ECLAIR
gevuld met witte chocolademousse en siroop van citrus en steranijs
 
HAZELNOTEN CREME
in weckpotje met pecannotenijs
 
WAARDSE KAAS
Blauwe weidegeit, Oude Stolwijkse Boer Bram, Petit Doruvael met appelstroop en vijgenbrood
(+€ 2,50)
 
Menu Belvedere € 37,50 p.p.

(4 gangen keuze menu)

Taartje van warm gerookte zalm, zeekraal en wasabimayonaise
of
Carpaccio van Black Angus beef met jalapeňospread, pistache, rucola en Oude Stolwijker
***
Cappuccino van Dijon mosterdsoep met lente ui
***
Op de huid gebakken filet van zeebaars met tomatentapenade en zoete aardappel
of
Gebraden lamsbiefstuk, kruidenjus en Provençaalse bospeen
***
Vanille crème brulee

 
Aspergemenu a € 41,50 p.p.

(deze gerechten zijn ook afzonderlijk te bestellen)

Pulled gravad lax met romige asperges, waterkers en tamarillomoussaise (€12,50)
of
Gemarineerde kalfsvitello met asperges, truffelmayonaise en demi-sectomaatjes (€12,50)
***
Romige aspergesoep met lente ui en tuinkruiden (€7,00)
***
Gestoomde filet van zalm met asperges, Hollandaisesaus en krieltjes(€22,50)
of
Dun gesneden beenham met asperges, krieltjes, gesmolten boter en StolWEItje (€22,50)
***
Zomerkoninkjes met vanille-ijs en dun geslagen room (€7,00)