
Lekdijk West 4
2871 MK Schoonhoven
TEL +31 182 325222
2871 MK Schoonhoven
TEL +31 182 325222
Onderstaand treft u de menu’s aan die we serveren voor gezelschappen vanaf 10 personen.
Uit deze gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen, uiteraard zijn wij u graag van dienst
bij het samenstellen hiervan.
MENUPRIJZEN
Soep, hoofdgerecht, dessert à € 32,50
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert à € 35,50
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert a à € 39,50
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert à € 44,00
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert à € 47,50
VOORGERECHTEN |
SCHOTSE GEROOKTE ZALM, met mascarpone, witpuntradijs, groene asperges en basilicumvinaigrette |
Taartje van ZWAARDVIS zeekraal, tomaatjes en Japanse mayonaise |
HORS D’OEUVRE van diverse fijne VISSOORTEN |
CARPACCIO van ossenhaas met truffelmayonaise,, oude Stolwijker en rucola |
PULLED LAMSBOUT als taartje met hummus, pecannoten, zongedroogde tomaat en geitenkaasdressing |
VITELLO TONATO, Italiaans voorgerecht van gemarineerd kalfsvlees met tonijnmayonaise |
MEIBLOEM GEITENKAAS op dun gesneden gele biet met pistache, waterkers en honing-mosterddressing (veg.) |
VOORGERECHTENBUFFET |
VOORGERECHTENBUFFET van luxe vis en vleesspecialiteiten met o.a. rillette van zalm en gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes, paling, luxe gedroogde hammen, carpaccio en tomaat met mozzarella en pesto (min. 15 pers) + à € 4,50 p.p. |
SOEPEN |
Krachtige RUNDERBOUILLON met lente ui, gerookte kip en taugé |
BIETEN SOEP met geitenkaas, en verse tuinkruiden (veg.) |
Romige MOSTERDSOEP met bosui |
TUSSENGERECHTEN |
Gegratineerde COQUILLES op zeekraal, met room, kerrie en Parmezaanse kaas |
MEYEHOEN, roergebakken, biologisch, met groene asperges, trostomaatjes en rode wijn knoflookjus |
VIS HOOFDGERECHTEN |
Gestoomde KABELJAUW met groene groenten en vissaus met verse kruiden |
ROODBAARSFILET, gebakken, met kerrie crumble, gepofte paprika en sinaasappel-sherrysaus |
Filets van gebakken ZEETONG met bieslooksaus + à € 3,50 |
VLEES HOOFDGERECHTEN |
KALFSOESTER met diverse bospaddestoelen, pofaardappel en dragonsaus |
Gebakken TOURNEDOS met rösti, verse groenten en pepersaus+ à € 3,50 |
Graangevoerde BLACK ANGUS SUKADE, sous vide gegaard, met drie kleuren peen en kruidenjus |
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN |
Gegrilde AUBERGINE met hummus, gele groentencurry, pecorino en amandelen |
DESSERTS |
Met vanille ijs gevulde PROFITEROLES, chocoladesaus en slagroom |
Vers SEIZOENSFRUIT met sorbetijs en slagroom |
DRONKEN BOSVRUCHTEN in weckpotje met Zwitserse room en crumble |
ROMANOFF van zomerkoninkjes met vanille ijs en geslagen room |
IJSTAART met geflambeerde kersen en slagroom |
GRAND DESSERT + à € 2,50 |
KAASJES uit de Waarden met notenbrood en vijgenchutney + à € 2,50 |
DESSERTSBUFFET |
DESSERTBUFFET met o.a. diverse smaken ijs, vers fruit, chocolademousse, vruchtenbavarois en ijstaart Vesuvius (min. 15 pers.) + à € 4,50 p.p. |
© Hotel Restaurant Belvédère | Disclaimer | Contact | Devaho |
![]() ![]() |