Gezelschappen

Onderstaand treft u de menu’s aan die we serveren voor gezelschappen vanaf 10 personen.
Uit deze gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen, uiteraard zijn wij u graag van dienst
bij het samenstellen hiervan.


MENUPRIJZEN
Soep, hoofdgerecht, dessert à € 32,50
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert à € 35,50
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert a à € 39,50
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert à € 44,00
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert à € 47,50

VOORGERECHTEN
NOORSE ZALM, koud gerookt, met zoetzure radijs, zeekraal en whiskey-sandalwood mayonaise
GAMBA RILETTE, op panna cotta van limoen met dille, zeebanaantjes en kreeftengelei
HORS D’OEUVRE van diverse fijne VISSOORTEN
CARPACCIO van ossenhaas met truffelmayonaise,, oude Stolwijker en rucola
TERRINE VAN EEND met tamme kastanjes, pistache, gefrituurde eendenlever en kweeperen chutney
Filet van KONIJN met salade van knolselderij, dadel, walnoot en balsamicoparels
VEGETARISCH: diverse soorten, PADDESTOELEN gemarineerd met Thousand Island dressing, courgette en Gruyèrestengel
VOORGERECHTENBUFFET
VOORGERECHTENBUFFET van luxe vis en vleesspecialiteiten met o.a. rillette van zalm en gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes, paling, luxe gedroogde hammen, carpaccio en tomaat met mozzarella en pesto (min. 15 pers) + à € 4,50 p.p.
SOEPEN
Krachtige RUNDERBOUILLON met bospaddestoelen
POMPOENSOEP (bio/vega) met chili, tuinkruiden en room
Romige MOSTERDSOEP met bosui
TUSSENGERECHTEN
BITTERBALLEN van schaal- schelpdieren met piccalillymayonaise
Roergebakken LAMSRUMP met taugé, radijs en sesam-soja saus
VIS HOOFDGERECHTEN
BOUILLABAISSE met gestoomde schelvisfilet, groene kruiden en zure room
KABELJAUW met groene groenten en vissaus met verse kruiden
SNOEKBAARSFILET als sandwich met gestoofde zuurkool en lauwwarme mosterd Hollandaise
Filets van gebakken ZEETONG met bieslooksaus + à € 3,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
Sous vide gegaard LAMSSCHENKEL met gekarameliseerde schorseneren en laurier-knoflookjus
KALFSOESTER gevuld met gerookte zalm op groene groenten en romige tuinkruidensaus
Gebakken TOURNEDOS met haricots verts, oesterzwammen en pepersaus+ à € 3,50
Gekonfijte TAMME EENDENBOUT op gestoofde boksoi, tomaatjes en honing tijmsaus
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
PORTOBELLO gevuld met courgette, paprika, humus, aubergine en oversmolten met Danablu
DESSERTS
Met vanille ijs gevulde PROFITEROLES, chocoladesaus en slagroom
Vers SEIZOENSFRUIT met sorbetijs en slagroom
SPECULAASPARFAIT met vanille saus en amandelspijs

COMPÔTE van ananas en kokos met witte chocolademousse, en amandelcrumble

IJSTAART met geflambeerde kersen en slagroom
GRAND DESSERT + à € 2,50
KAASJES uit de Waarden met notenbrood en vijgenchutney + à € 2,50
DESSERTSBUFFET
DESSERTBUFFET met o.a. diverse smaken ijs, vers fruit, chocolademousse,
vruchtenbavarois en ijstaart Vesuvius (min. 15 pers.) + à € 4,50 p.p.
Graag horen wij van u uiterlijk 1 week van tevoren wat uw keuze is zodat wij er
alle aandacht aan kunnen besteden.