Gezelschappen

Onderstaand treft u de menu’s aan die we serveren voor gezelschappen vanaf 10 personen.
Uit deze gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen, uiteraard zijn wij u graag van dienst
bij het samenstellen hiervan.


MENUPRIJZEN
Soep, hoofdgerecht, dessert à € 32,50
Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert à € 35,50
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert a à € 39,50
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert à € 44,00
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert à € 47,50

VOORGERECHTEN
ZALM, escabeche en gerookt, met zoetzuur van rettich en saffraanmayonaise
Brioche met MEERVALFILET, hangop van bieslook, gerookte knoflook en komkommer
HORS D’OEUVRE van diverse fijne VISSOORTEN
CARPACCIO van ossenhaas met truffelmayonaise,, oude Stolwijker en rucola
Dun gesneden gerookte WAARDSE BIEFSTUK op noedelsalade met komkommer en zwarte sesam chilidressing
PATA NEGRA met mozzarella, bosvruchtenbalsamico, pommodori en tahoon-cress
VEGETARISCH: MEIBLOEM GEITENKAAS in crispy filodeeg, met geroosterde biet, waterkers en yoghurt dressing
VOORGERECHTENBUFFET
VOORGERECHTENBUFFET van luxe vis en vleesspecialiteiten met o.a. rillette van zalm en gerookte zalm, Hollandse garnaaltjes, paling, luxe gedroogde hammen, carpaccio en tomaat met mozzarella en pesto (min. 15 pers) + à € 4,50 p.p.
SOEPEN
Krachtige RUNDERBOUILLON met peulvruchten en vlees quenelles
Licht gebonden BOSPADDESTOELENSOEP ( veg.) met truffelroom
Romige MOSTERDSOEP met bosui
TUSSENGERECHTEN
Gegratineerde COQUILLES met chorizoboter en panko
Gekonfijte KWARTELBOUTJES met pompoenmousseline en dragonjus
SPOOM
Spoom met champagne à € 4,50
VIS HOOFDGERECHTEN
Gebakken SNOEKBAARSFILET met zuurkoolbitterballen, gepofte tomaat en boerenkoolpesto
KABELJAUW met little gem, rivierkreeftjes en Dijonmosterdsaus
CORVINA “uit de oven” als sandwich met groentespread en gefrituurde zoete aardappel
Filets van gebakken ZEETONG met bieslooksaus + à € 3,50
VLEES HOOFDGERECHTEN
LIVAR procureur, gepekeld en gegaard, met gepofte mini paprika en Grand Marnier saus
Gebraden LAMSBOUT op puree van zoete aardappel, cherry tomaat en rozemarijnjus
Gebakken TOURNEDOS met geschroeide groenten, rösti en bordelaise sauss + à € 3,50
BLAUWPOOT HOENDER biologisch, met geroosterde oerwortel, pistache en chimichurri
VEGETARISCHE HOOFDGERECHTEN
QUICHE met bospaddestoelen, room, ricotta en truffel
DESSERTS
Met vanille ijs gevulde PROFITEROLES, chocoladesaus en slagroom
Vers SEIZOENSFRUIT met sorbetijs en slagroom
“ESPRESSO” PANNA COTTA met Oreo crunch en caramelsaus

HAZELNOTEN CREME in weckpotje met pecannotenijs

IJSTAART met geflambeerde kersen en slagroom
GRAND DESSERT + à € 2,50
KAASJES uit de Waarden met notenbrood en vijgenchutney + à € 2,50
DESSERTSBUFFET
DESSERTBUFFET met o.a. diverse smaken ijs, vers fruit, chocolademousse,
vruchtenbavarois en ijstaart Vesuvius (min. 15 pers.) + à € 4,50 p.p.
Graag horen wij van u uiterlijk 1 week van tevoren wat uw keuze is zodat wij er
alle aandacht aan kunnen besteden.