Menukaart Belvedere

 

 

A LA CARTE

Voorgerechten € 12.00
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood & boter

CARPACCIO VAN OSSENHAAS
truffelmayonaise, rucola, pijnboompitten en oude Stolwijker

TAMME EEND
licht gerookt met eendenlever panna cotta, pistache en vijgendressing

PATA NEGRA
demi-sec tomaatjes, Pecorino, balsamicosiroop en shiso purple

COQUILLES
ceviche, rode grapefruit en zee-venkel met lauwwarme limoendressing

GEROOKTE PALING
tartaar, rode biet, balsamico parels en dragon crème  

BONBON VAN ZALM
gevuld met tonijnrilette, wakame en wasabi crème

LINZENSALADE
courgette, tomatensalsa, geitenkaas en kummel-cress

MINI IBERICO KROKETJES
hete bliksem & knoflook – kruidenjus

ZEEDUIVEL
geschroeid, sugar snaps en antiboise

Soepen € 7.00
Onze soepen worden geserveerd met brood & boter

RUNDERBOUILLON
met bospaddenstoelen

VENKELCAPPUCCINO
met gerookte zalm en Pernod-room

ZWARTEBONENSOEP
met sous-vide buikspek

Hoofdgerechten € 23.00
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites & salade

NOORDZEETONG  (€15,- suppl.)                                                                           
hutspot, limoen en bieslooksaus

ZEEWOLFFILET
courgette, zoete aardappel en gerookte paprika-kappertjessaus

SNOEKBAARS
zuurkool, gratin en kerrieroom

TOURNEDOS (€ 5,- suppl.)                           
haricots verts, rösti en Cognac-peper roomsaus  

DUO van IBERICO
piccata, krokant buikspek, hutspot en kruidenjus

VELUWSE BOERDERIJ EEND (Biologisch)        
gekonfijte bout, hete bliksem, kaantjes en Calvados-appelstroopsaus

Vegetarisch € 18.00

QUICHE
cannellini, passata, Italiaanse kruiden en Pecorino

BOSPADDENSTOELEN “BURGER”
brioche, zwarte truffel en Gruyère

CHOCOLADE TRIFLE
brownie, chocolade mousse, Amarena kersen
en rum siroop

DAME BLANCHE
Vanille ijs, warme chocoladesaus

APFELSTRUDEL
kaneelijs, amandel crumble en slagroom

KOFFIE DESSERT
mokka ijs, panna cotta, koffie crème en Tia Maria siroop

BAKLAVA
mandarijn sorbetijs, limoen-fraiche

DIVERSE KAZEN
zacht, hard & schimmel, vijgenjam

FIJNPROEVERS MENU
3– gangen € 34,50 / 4– gangen € 39,50

Gerookte Waardse biefstuk mousse van bospaddenstoelen en balsamico parels

of

Taartje van gepekelde zwaardvis,
wakame en wasabi-mayonaise

***

* Cappuccino van venkelsoep *
Hollandse garnaaltjes

***

Gebraden lamsbiefstuk met dragonsaus,
mini mais en courgette 
of
Op de huid gebakken snoekbaarsfilet gratin en zuurkool-kerrie room

***

Truffel pie met witte chocolade ijs en geslagen room
of
Crème brûlée met kletskop en mokka ijs

Met brood, boter, frietjes & salade

ZOMERS VISPALET

Een heerlijk zomers hoofdgerecht voor 2 personen met oa.:

Gebakken slibtong, zeebaarsfilet,
gegrilde gamba’s en gefrituurde calamari’s.
Daarbij bijpassende sauzen

Met  frietjes & salade € 49,50

 

Openingstijden:

GRAND CAFE
MA – ZO
09:00 – 21:00

KEUKEN
MA - ZO
12:00 – 21:00

1e/2e KERSTDAG
OUDJAARSDAG
zijn we gesloten

Logo Hotel Restaurant Belvedere Schoonhoven

Hotel Restaurant Belvedere

Lekdijk-west 4
2871MK Schoonhoven
0182-325222